Sodoben način digitalizirane obravnave pacientov na daljavo, ki ne zahteva osebnih stikov, telefonskih klicev ali elektronskih sporočil. Aplikacija beleži vsako posamezno aktivnost in o tem tudi samodejno obvešča pacienta in zdravnika.


Urejeni, učinkovitejši in hitrejši procesi zdravljena. Pacientova celotna zdravstvena dokumentacija je pregledno zbrana na enem mestu in v realnem času.


Varna in zanesljiva izmenjava podatkov med pacientom in ambulanto. Rešitev je podprta z vsemi zahtevanimi standardi, podatki so skrbno zaščiteni in dostopni le pacientu in pooblaščenemu zdravstvenemu osebju. Pred začetkom uporabe spletne rešitve potrebna dodatna verifikacija profila s strani izbrane ambulante.


Učinkovita in hitra komunikacija med zdravstvenim osebjem in pacientom poteka prek enega samega kanala in ni vezana na delovni čas ambulante.


Dostop do storitve kjerkoli in kadarkoli, potrebna je le povezava z internetom in verificiran profil. Registracijo v spletno rešitev doZdravnika.si opravite le enkrat in ostane veljavna tudi, če zamenjate izbranega zdravnika.


Postopek registracije traja le nekaj minut, njena uporaba pa je pregledna, preprosta in ne zahteva predznanja. Kratka video informacija o potrditvi verifikacije profila doZdravnika.

Spletna rešitev, ki omogoča
sodobno komunikacijo z vašo ambulanto.

Nič več čakanja na uradne ure naročanja ali prosto telefonsko zvezo. Naročanje z doZdravnika.si je hitro, varno in enostavno.


Naročanje

Želim se naročiti na termin...

Enostavno se naročite na prosti termin pri zdravniku kadarkoli v dnevu prek mobilnega telefona, računalnika ali tablice brez čakanja na prosto telefonsko linijo ambulante.

Recepti

Potrebujem podaljšanje receptov...

Ko potrebujete podaljšanje veljavnosti obnovljivega recepta, enostavno pustite naročilo svojemu zdravniku prek doZdravnika.si in dvignite zdravila v lekarni.

Napotnice

Potrebujem novo napotnico za kontrolni pregled pri specialistu...

Pri zdravniku naročite novo napotnico, do katere ste upravičeni za naslednji kontrolni pregled.

dashboard

Staleži

Želim samo začeti z bolniško...

Elektronsko, brez čakanja na telefonsko zvezo ali brez osebnega obiska sporočite zdravniku, da ste zboleli ter ga prosite za odprtje bolniškega staleža.

Video posvet

Želim, da zdravnik osebno oceni moje stanje...

doZdravnika.si vam omogoča osebni posvet s zdravnikom na daljavo prek varne video povezave. Tudi če osebni obisk v ambulanti ni možen, lahko vaš zdravnik osebno vidi in oceni vaše zdravstveno stanje.

Dokumenti

Zanima me varen elektronski dostop do mojih dokumentov...

Izvide pregledov ali preiskav pri specialistih lahko brez pošiljanja po pošti ali osebnega obiska prejmete v doZdravnika.si. Dostop do vaših medicinskih dokumentov je varen in zaupen.Ponudba za paciente

 • Brezplačni paket
 • doZdravnika.si prinaša ogromno koristi ne le pacientom, temveč tudi ambulantam. Avtomatsko lahko prejemajo vaša naročila na termine in ostale zahtevke, s čimer jim je prihranjeno kar nekaj časa.

  Zato je doZdravnika.si za paciente brezplačen, stroške uporabe pa v celoti pokrivajo ambulante.

  V brezplačnem paketu je vključeno:
 • Naročanje na pregled vključeno
 • Naročanje eReceptov, eNapotnic vključeno
 • Prejemanje izvidov, vabil vključeno
 • Naročanje bolniških staležev vključeno
 • Naročanje na video posvet vključeno
 • Moja časovnica dogodkov vključeno
 • Naročanje testiranje, cepljenje vključeno

Dodatne funkcionalnosti, ki so v razvoju, bomo v aplikacijo dodajali postopoma.

Zaupajte nam.

SRC Infonet d.o.o.
Cesta na Okroglo 7
4202 Naklo

+386 4 6007600

podpora@doZdravnika.si

Smo podjetje SRC Infonet, ki razvija informacijske rešitve za zdravstvene ustanove že 30 let, želimo pa ponuditi koristne rešitve tudi pacientom (npr. Vrstomat, s katerim ustvarjamo red v čakalnicah).

Splošni pogoji uporabe

© 2021 SRC Infonet d.o.o.